Nyhetsarkiv

 • 3D-omvisning i TDM Barnehagene

  TDM Barnehager lanserer nå 3D-omvisning av alle våre barnehager. I disse pandemitider er det ikke alltid så lett å vise nye kunder rundt i våre barnehager. Nå kan du sitte hjemme å se hvordan vi har det i våre barnehager. Du beveger deg rundt i barnehagen med musepeker, piltaster, eller finger på tld/pad. Snarvei til oppslagstavlen finner du nederst til venstre. Her finner du 3D-omvisning i alle våre barnehager. Velkommen på omvisning.

 • Ny søknadsfrist 2021

  Skal du søke barnehageplass på hovedopptaket med oppstart i august 2021 må du søke innen 1.mars.

 • ANSATTE PÅ KURS MED NATUR SOM FOKUS

  Vi hadde et spennende praktisk kurs i skogen. Vi leide inn Tor Egil Bagøien som gikk gjennom flere uteaktiviteter som vi kan gjøre med våre barn. Utrolig lærerikt og spennende. Her fikk de fleste gått utover sine egne komfortsoner. Vi gleder oss til å sette dette ut i livet her på Trolltangen.

 • TDM BARNEHAGER HAR BLITT TATT UT TIL Å DELTA I BARNEHAGEBASERT KOMPETANSEUTVIKLING

  TDM BARNEHAGER HAR BLITT PRIORITERT AV SAMARBEIDSFORUMET I VIKEN TIL Å DELTA I BARNEHAGEBASERT KOMPETANSEUTVIKLING. VI LEVERTE EN VELSKREVET SØKNAD I MARS OM HVA VI ØNSKET Å JOBBE MED FOR AT VI SKAL KUNNE DRIVE ENDA BEDRE BARNEHAGER I FREMTIDEN. VI GLEDER OSS TIL SAMARBEIDET MED HØGSKOLEN I ØSTFOLD.

 • Husk søknadsfrist 1. mars 2021

  Husk søknadsfrist for barnehageplass 1. mars 2021. Gå inn på Halden kommunes nettside og prioriter Trolltangen barnehage så vil vi gjøre vårt for å tilby dere barnehageplass hos oss. Klikke på linken nedenfor eller til høyre på nettsiden for snarvei.
  https://trolltangen.no • TDM BARNEHAGER INNFØRER PBL KIDPLAN MANDAG 14. JANUAR 2019

  Som tidligere nevnt går TDM Barnehager over fra VIGILO til PBL KidPlan.

  Dette vil skje fra mandag 14. januar 2019.