SØK BARNEHAGEPLASS I HALDENS BESTE BARNEHAGER

Ønsker du å gi et godt barnehagetilbud til ditt barn så har vi den barnehagen som passer ditt behov. Nedenfor finner du en kort oversikt over våre barnehager. vil du fordype deg så klikke på linken. Når du har bestemt deg så klikk på linken i bunn av siden så kommer du til søknadsskjema siden.

1. Vi har den lille intime og landlige Solbakken Naturbarnehage som benytter naturen aktivt.

2. Trolltangen Naturbarnehage ligger fantastisk og sentralt til i Remmendalen og har hovedfokus på å være mest mulig ute og gi barna gode erfaringer knyttet til selvfølelse og mestring.  

3. Er du opptatt av å gi ditt barn en kulturell start på livet med teater, kunst, litteratur og musikk da skal du velge Asak Kulturbarnehage på Nybo.

4. Vil du at ditt barn får plass i Haldens mest moderne barnehage som ligger svært sentralt i Halden sentrum med utsikt til Tista og Iddefjorden så skal du søke på Høvleriet Barnehage.

5. Vil har også en unik naturbarnehage på en liten gård. Denne ligger sentralt ved boligområdene Brekkerød og Stenrød; Skogkanten Naturbarnehage.

6. Sist, men ikke minst, har vi Alfheim Barnehage.no med ekstra fokus på barn og bevegelseslek.

Tdm Barnehager er det komplette alternativet.

Søknadsfrist er 1. Mars for start i august og da skal det sendes et felles skjema for alle barnehagene i Halden. Husk da å prioriter våre barnehager først. 

For søknad ellers i året vil vi kunne tilby plasser når det er ledig, og det passer iforhold til kommunens telleperioder. Søk digitalt i opptaksprogrammet IST(link nedenfor), ring gjerne styrer for hjelp til å velge rett oppstartsdato tilpasset kommunens retningslinjer.

Klikk på denne linken for å søke barnehageplass i Halden: 

https://www.halden.kommune.no/tjenester/undervisning-og-oppvekst/barnehage/sok-om-barnehageplass/

 

https://youtu.be/FFyhdtBqCWI?list=TLPQMDEwMjIwMjI4pGDTtoNptw